• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Predavanja s predstavitvami Knjiga Življenja

V letu 2017 začenjam s predavanji s predstavitvijo Knjige Življenja, Vodnik v notranji svet:

Skozi predavanje vam bom približala osnovno idejo Knjige Življenja in namen vodnika, spregovorila bom tudi o tem,  kaj me je k izdaji Knjige Življenja spodbudilo.
Vabim vas, da se mi pridružite na predavanjih s predstavitvami.  Na predavanjih bom predstavila tudi idejo delavnice po izdani knjigi Knjiga Življenja, ki bo sledila v mesecu marcu 2017.

Knjiga Življenja, Andreja Cilenšek

“Ko čutiš bolečino, ne beži stran. Čuti jo, ozavesti jo na polno, ampak hkrati ohranjaj zavedanje, da je to samo naboj. Za tem nabojem pa je čisto stanje zavesti. To išči. ̋ 
Zase rada rečem, da sem raziskovalka preprostosti življenja, duhovna iskalka in opazovalka življenja. Od nekdaj me je privlačila tematika smrti, rada se družim s starostniki in jim pomagam pri izboljšanju kakovosti njihovega življenja. Končujem študij Organizator socialne mreže in sem aktivna prostovoljka v domu starostnikov v Domu ob Savinji v Celju ter v Slovenskem društvu hospic. Vodim pogovorne skupine s starostniki in izvajam predavanja na temo staranja, minljivosti in žalovanja. Do dela, ki me notranje polni in veseli, me je pripeljalo večletno delo na sebi v šoli duhovnosti in meditacije Clairvision, ki ima sedež v Kaliforniji. Knjigo Življenja sem pripravila kot vodnik za notranje potovanje vsakogar, ki bo želel pogledati vase ter zapisati svoje občutke in misli o življenju in minljivosti življenja. Včasih je namreč premisliti in napisati veliko laže kakor o tem spregovoriti. 

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave