• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Vikend meditacijsko popotovanje v Veduni Velenje

Pred kratkim sem prvič obiskala to čarobno posest Veduna. Z Monika sva se tja zapeljali še po svetlem, saj sem morala videti to posest in čudovit razgled še obsijan s soncem.

Že prvo svojo delavnico Meditacijsko popotovanje skozi Knjigo Življenja sem želela imeti tu, a je bilo takrat vse zasedeno. Tudi zdaj v tem času se jim vikend termini sploh hitro zapolnijo, a ko sem prišla tja in začutila, kakšno podporno okolje se tam nudi za tovrstne delavnice, sem začutila hvaležnost za priložnost, da bomo tokrat tu, hkrati pa kot neko otroško vznemirjenost, kaj vse bomo skupaj tu doživeli (en večer imamo celo večerni ogenj, en večer pa savnanje, po želji).

Prvi stik z lastnico posestva me je zelo presenetil. Ana je sicer v osnovi iz Hrvaške, a je 40 let živela v Angliji in pravi, da je navajena s Slovenci govoriti kar v angleščini, ker je opazila, da nam je to ljubše. Priznam, da mi je zelo pasalo.

Potegnilo me je rahlo nazaj v čas, ko sem obiskovala meditacijske intenzive po Evropi in v Kaliforniji. Drugačen prostor se čuti, ko se pogovarjaš v angleščini in čeprav mi zadnji dve leti manjka prakse, sem v pogovoru neznansko uživala.

Mislila sem, da bo to kratek obisk in ogled teh čudovitih prostorov, pa smo se tako lepo začutile in šle v pogovoru v globine, iskreno, odprto, čuteče, da je bilo kar težko oditi domov. Lepo se je bilo spoznati, lepo se je srečati. ♡

Me je zdaj preblisknilo, ko je enkrat Karel Geržan na enem Hospickafeju tako lepo rekel: ”Sreča je v srečanju!”

Vabljeni torej na srečanje, na skupno meditacijsko popotovanje, ki bo od 4.-6.marca v Veduni skozi Knjigo Življenja.

Skupaj bomo ustvarili čudovite, podporne prostore. Prostore za globlji stik s sabo, za prepoznavanje svoje resnico, za iskreno, odprto čutenje sebe, drugih. ♡

Celotni program in informacije: VIKEND MEDITACIJSKO POPOTOVANJE SKOZI KNJIGO ŽIVLJENJA.

Meditacijsko popotovanje Veduna

Prijave (early bird do 11.2.2022): https://bit.ly/HospicVikendVeduna.

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave