Knjiga Življenja

16,50

Obseg/št. strani: 91
Datum Izida: 21.11.2016
Jezik: slovenski
Vezava: Trda
ISBN/EAN: 9789612854966
Mere izdelka vxš: 21,5 x 15,5 cm
Avtor: Andreja Cilenšek

Vodnik v notranji svet, ki vas pelje skozi poglavja:
1. Namenjeno meni
2. Namenjeno vsem, ki jih imam rad/a
3. Svoboda čustev
4. Minljivost

Kategorije: Knjiga Življenja, življenje, smrt, minljivost, čustva, strah, občutki, spomini, psihologija, osebna rast, razmišljanje, raziskovanje sebe, samo-raziskovanje, delo na sebi, notranjost, notranji svet, globina, vodnik, meditacija, sprejemanje, spuščanje.

Šifra: 2017-5 Kategoriji: ,

Opis

Knjiga Življenja je orodje za notranje potovanje vase. V globino lahko gre vsak, kolikor sam želi. Najprej gre skozi del, ki je namenjen sebi, potem vsem, ki jih imamo radi, skozi poglavje o čustvih in na koncu še skozi poglavje minljivosti.

Je zelo enostavni pripomoček, a hkrati nosi globoko sporočilo. Gre za spuščanje, sprejemanje in zavedanje samega sebe skozi svoje življenje in tudi zdaj v tem trenutku, ko boste Knjigo Življenja izpolnjevali. Je darilo sebi in vsem, ki jih imamo radi.

S Knjigo Življenja sem iskala načine, kako ponuditi enostavno možnost, da se človek ustavi in sreča sam s sabo, brez nekega težkega dogodka. Možnost, da napišemo, če ne moremo izreči. Lahko, da nam bo laže začutiti in zapisati, če smo sami s sabo, s knjigo in pisalom v roki.

S Knjigo Življenja prejmete nalivno pero s tiskom Preprostost življenja in škatlico kartuš.

ZA ŠE BOLJ POGLOBLJENO POT VASE IN SOOČANJE S TEMO ŽIVLJENJA IN MINLJIVOSTI IZVAJAM DELAVNICO MEDITACIJSKO POPOTOVANJE SKOZI KNJIGO ŽIVLJENJA.
Vabljeni k spremljanju objav. Letos bo delavnica v Savudriji v Vili Muzika od 21.do 23.10.2022.
Kliknite TUKAJ za več informacij o sami delavnici.

Dodatne informacije

Teža 0,299 kg
Dimenzije 21,5 × 15,5 × 1 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga Življenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.