• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart
Raziskovanje duše in telesa

MEDITACIJSKO POPOTOVANJE SKOZI KNJIGO ŽIVLJENJA


VIKEND MEDITACIJSKA POPOTOVANJA SKOZI KNJIGO ŽIVLJENJA

Pri ustvarjanju Knjige Življenja sem pogosto imela v mislih zgodbe tistih, ki se poslavljajo. Na tiste, ki se v iztekanju svojega življenja borijo s strahovi in stiskami na poti spuščanja. Imela sem željo umirajočim približati idejo o zapisovanju vsega neizrečenega. Da je odhajanje lahko osvobajajoče, sem spoznala ob tistih, ki so sprejeli življenje takšno kot je in ob tem spustili vse, kar so se tekom let naučili ali pridobili. 

Že takrat sem čutila, da bo vodnik postal pripomoček za potovanje navznoter.

Za potovanje v notranje globine, si je potrebno vzeti čas, se umiriti in poglobiti vase. Če želimo najti besede in misli, ki so globlje v nas, moramo biti v prvi vrsti iskreni do sebe. 

Začetek mojega duhovnega raziskovanja ni bil lahek.

Meditacija je bila nezanimiva, mučna, predvsem pa polna vsiljenih misli in nemira. Nisem bila prisotna. Nisem našla prostora podpore.

Z leti meditacijske prakse in dela na sebi pa sem spoznala kako se sčasoma spreminja tudi moje zaznavanje sebe, ljudi in okolice. S pomočjo različnih vaj in delavnic sem se učila, kako se spoprijeti z različnimi situacijami v življenju. Pokazale so mi pot k večji prisotnosti v trenutku. Me pripeljale do večjega prebujanja in zavedanja vsega, kar počnem v svojem življenju. 

“Ko pogledam nazaj, vidim, da ni naključij. Življenje ti ponudi pot, notranji glas ti prišepne in potem je samo od tebe odvisno, ali mu slediš ali pa najdeš izgovor, zakaj mu ne bi.”

Andreja, avtorica vodnika Knjiga Življenja

Sčasoma se je v meni začela prebujati ideja in želja o vikend meditacijskem oddihu, kjer bi se lahko odklopili od vsakdanjega vrveža, se umirili in si vzeli čas za poglobitev odnosa s samim seboj.


Če iščete globljo, pristnejšo povezavo s samim seboj, je 3-dnevna vikend meditacijska delavnica za vas!

 
Program sledi Knjigi Življenja, vanj pa sem vnesla svoje znanje in prakso iz duhovne in meditacijske šole Clairvision School ter izkušnje iz dela pri Slovenskem društvu Hospic.

Delavnica je unikatna, a naj vas ne prestraši tema minljivosti. Na skupnem potovanju bomo odkrivali prednosti in bogastva soočanja z minljivostjo, pristnejšega stika s sabo in počivanja v sebi.

Če vas zanima poglobitev v notranji svet, si na podstraneh poglejte program prihajajočih delavnic.


Vikend delavnica v Savudriji v Vili Muzika 21.-23. aprila 2023.

Vikend delavnica v Savudriji v Vili Muzika od 21. do 23.10.2022.

Vikend delavnica v Velenju v Veduni od 4. do 6.3.2022.

Vikend delavnica v Divači v Zenji od 26. do 28.11.2022.


Vabljeni!

Pridružite se skupni meditaciji, 1x tedensko ob 7.30h in 20.30h.

Za več informacij mi pišite na [email protected].