• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart
O meni

Sem raziskovalka preprostosti življenja, duhovna iskalka in opazovalka življenja. Od nekdaj me je privlačila globina tematike smrti, s katero se na poglobljen način srečujem tudi v meditaciji.

Sem duhovna iskalka resnice z notranjim vedenjem, da obstaja nekaj več od meni že poznanega. Okvir življenja, ki si ga z vzorci, okolico, navadami hitro postavimo, mi ni bil nikoli blizu. Pot raziskovanja notranje zavesti me je pripeljala do duhovne, meditacijske šole, ki mi omogoča direktne izkušnje notranjih prostorov (“See for yourself, know for yourself!” dr. Samuela Sagana). Meditacijske tehnike prakticiram že od leta 2007. Odprle so mi nov svet zaznavanja in čutenja, prinesle več jasnosti in prisotnosti v vsem, kar počnem, obogatile so me in nagradile s polnejšo izkušnjo sebe, predvsem s prepoznavanjem svoje resnice. Omogočile so mi najti neustrašljive dele sebe in užitek ob raziskovanju življenja, z vsemi ups and downs. Naivno bi bilo razmišljati, da postaneš imun na nihanja, zagotovo pa dobiš moč in jasnost postati akter v odzivanju in v odnosu do čustvenih reakcij.

Ko pogledam nazaj, vidim, da ni naključij. Življenje ti ponudi pot, notranji glas ti prišepne in potem je na tebi, ali mu slediš ali pa boš našel izgovor, zakaj mu ne bi.

Več o meni

Strokovne kompetence

Dodatna izobraževanja/usposabljanja/izdaja knjige/članki