• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Soočenje z minljivostjo

Če se nismo sposobni soočiti s smrtjo bližnjega, kako se bomo soočili s svojo?

Meditacija in izkušnje v Slovenskem društvu Hospic mi znova in znova potrjujejo, da ljudje, ki se dovolijo soočiti s temami kot so umiranje, smrt, minljivost, prihajajo slej ko prej do spoznanj, da jim soočanje s temi temami pomaga pri čutenju hvaležnosti in polnosti življenja.

Soočenje s smrtjo je soočenje z življenjem.


Meditacija je močno orodje, ki nas pri tem procesu podpre. Pomaga nam priti do globljih delov sebe, ko zasijemo v vsej svoji svetlobi in notranji moči. Pomaga nam pri senzibilnejšemu zaznavanju sebe in posledično okolice. Pomaga nam vzpostaviti strukturo v življenju, a vseeno fluidno navigirati skozi življenje.

Pomaga nam biti. Prisoten. Pristen. Iskren. Odprt.VIKEND MEDITACIJSKA POPOTOVANJA

V vikend delavnici Meditacijsko popotovanje skozi Knjigo Življenja vas popeljem skozi meditacijo, tišino, vajami in pogovorom do notranjega miru, torej do točke, ko si dovolimo spregovoriti (lahko samo sebi), predvsem pa začutiti naš odnos do minljivosti.

Več informacij o vikend odklopih vabljeni na ogled programov: VIKEND MEDITACIJSKO POPOTOVANJE.


SKUPNE MEDITACIJE

za začetnike in udeležence vikend meditacijskega popotovanja

Izvajam skupne meditacije preko aplikacije Zoom, kateri se lahko pridružijo vsi udeleženci vikend delavnice in ločene za vse, ki si samo želijo meditirati z mano – niso potrebne predhodne izkušnje.

Informacije in prijava na [email protected].

Skupna meditacija začetna po Zoomu, 1x tedensko ob 7.30 uri in ob 20.30 uri.


V skupini objavljam razmišljanja o smrti in življenju, občasno pa bodo objavljena tudi razna virtualna srečanja na teme kot so osnove meditacije (drža, podporno okolje, dihanje, struktura,…), zakaj meditacija (pozitivni vplivi, kako začeti, izkušnje,…), pogovorna srečanja na temo minljivosti – soočenje, sprejemanje, občutki,…, povezava med meditacijo in minljivostjo (sveti prostor tišine),…

Če vas te teme zanimajo, se mi pridružite v skupini.