• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Vikend meditacijsko potovanje skozi Knjigo Življenja

Ko sem pričela s pisanjem Knjige Življenja, sem imela željo umirajočim približati idejo, da zapišejo vse kar čutijo, da je neizrečenega. Kako pomembno je to, so mi potrjevali s svojimi stiskami in strahovi na poti spuščanja. A odhajanje je lahko tudi osvobajajoče. To so mi pokazali tisti, ki so sprejeli življenje takšno kot je. Ki so spustili vse kar je bilo pridobljenega ali naučenega.
Že takrat sem čutila, da bo vodnik postal orodje za pot navznoter. A za potovanje v notranje globine, si je potrebno vzeti nekaj časa, se umiriti in poglobiti vase. Če želimo priti do besed, misli, ki so globlje v nas, ki so neizrečene, moramo biti iskreni do sebe. Pri tem poglabljanju nam lahko pomaga meditacija.
Vikend meditacijsko potovanje skozi Knjigo Življenja, ki bo novembra v Zenji, v Divači, je priložnost, ko si bomo vzeli čas zase in se umirili. Čas, ki si ga bomo namenili, bo poglabljal občutenja, zaznavanja in prepoznavanja stisk, morebitnih strahov, a bo prinesel tudi občutja notranjega zadovoljstva, ko bomo začutili stik in v sebi našli dom.
Program sledi Knjigi Življenja, vanj pa sem vnesla svoje znanje in prakso iz duhovne in meditacijske šole Clairvision School ter izkušnje iz dela pri Slovenskem društvu Hospic.
Več podrobnosti o delavnici lahko preberete na povezavi: https://bit.ly/vikendzenja
Delavnica je unikatna, a naj vas ne prestraši tema minljivosti. Na skupnem potovanju bomo odkrivali prednosti in bogastva soočanja z minljivostjo, pristnejšega stika s sabo in počivanja v sebi.
Vabljeni k ogledu programa in prijavi. Vesela bom tudi, če boste informacijo delili še s kom.
foto: internetni vir

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave