• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Predavanje s predstavitvijo Knjige Življenja, 17. januar 2017 ob 18h v Celju

Na predstavitvi Knjige Življenja bom govorila o tem, na kakšen način sem spoznavala sebe, o odnosu do čustev in o minljivosti. Kaj človek v osnovi potrebuje in kako priti s tem v stik… Kaj nas običajno vodi v zapiranje in kaj nas bodi v odpiranje. Kako pomembno je, da odgovor na to vsak najde v sebi sam in kako si pri tem pomagati.

Vabim vas, da se mi pridružite na predavanju s predstavitvijo, kjer bom spregovorila tudi o delavnici po izdani knjigi Knjiga Življenja, ki bo sledila v mesecu marcu 2017.

Prispevek izmenjave 10 eur, zaradi prostorske omejitve prijave na: [email protected]. V primeru nakupa Knjige Življenja vstop prost.

 

Skozi predavanje vam bom približala osnovno idejo Knjige Življenja in namen vodnika, spregovorila bom tudi o tem,  kaj me je k izdaji Knjige Življenja spodbudilo. Najavila bom tudi delavnico po izdani knjigi Knjiga Življenja, ki bo sledila v mesecu marcu 2017.

 

Knjiga Življenja, Andreja Cilenšek

“Ko čutiš bolečino, ne beži stran. Čuti jo, ozavesti jo na polno, ampak hkrati ohranjaj zavedanje, da je to samo naboj. Za tem nabojem pa je čisto stanje zavesti. To išči. ̋ 
Zase rada rečem, da sem raziskovalka preprostosti življenja, duhovna iskalka in opazovalka življenja. Od nekdaj me je privlačila tematika smrti, rada se družim s starostniki in jim pomagam pri izboljšanju kakovosti njihovega življenja. Končujem študij Organizator socialne mreže in sem aktivna prostovoljka v domu starostnikov v Domu ob Savinji v Celju ter v Slovenskem društvu hospic. Vodim pogovorne skupine s starostniki in izvajam predavanja na temo staranja, minljivosti in žalovanja. Do dela, ki me notranje polni in veseli, me je pripeljalo večletno delo na sebi v šoli duhovnosti in meditacije Clairvision, ki ima sedež v Kaliforniji. Knjigo Življenja sem pripravila kot vodnik za notranje potovanje vsakogar, ki bo želel pogledati vase ter zapisati svoje občutke in misli o življenju in minljivosti življenja. Včasih je namreč premisliti in napisati veliko laže kakor o tem spregovoriti. 

FB dogodek

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave