• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Osebni trener meditacije

Vsako interaktivno srečanje s človekom je priložnost za uvide. Za povezavo z višjim in jasnost v videnju. Zato je ravno IST tehnika orodje, ki me je osvojila.V energijah ni nikoli dolgočasno, vedno se dogaja, tudi če mislimo, da se ne :)  in vedno se poglablja, kar lahko opazujemo potem v vsakdanu.

Proces klienta, ki je na začetku, ko začnemo ”kopati” po sebi, je lahko zelo težek in naporen. Ob tem sem začutila, kako bi marsikomu prišlo prav, da bi si naredil strukturo, plan aktivnosti, ki bi pomagala pri osebnem procesu meditiranja, raziskovanja notranjih prostorov. Predpogoj je želja po globini. Želja po spremembi. Želja po iskanju poti do sebe.

Ker sem si tudi sama pogosto želela, da bi imela osebnega ”trenerja” za meditacijo, nekoga, ki bi mi pomagal z nasveti, s postavljanjem strukture, sem pripravila program, kako se tega z mojo pomočjo lotiti.

Program je seveda prilagojen posameznikom, odvisno od tega, v kakšnem procesu smo. Kateri čustveni naboji nam preprečujejo iti globlje, kaj nas na poti raziskovanja ovira, da bi v meditaciji začutili več od samo sproščanja. Da bi našli pot do svetlobe in občutka polnosti s strukturo, ki bi si jo z mesečnim planom začeli postavljati.

Na spodnji povezavi Osebni trener za meditacijo, si lahko preberete in se z vprašanji stestirate, ali ste oseba, ki bi vam takšen program koristil: Osebni trener za meditacijo

V program se lahko vključite, če ste že opravili delavnico Prebujanje tretjega očesa, meditacijske šole Clairvision.

Informacije in kontakt.

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave