• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Vpogled vase

Jutri bo že en mesec, od kar sem prišla na sedež Clairvision šole in imela možnost biti udeležena na enem zame najboljših tečajev do sedaj in hkrati doživeti ponovno čudovito izkušnjo, ko čutiš držanje energij, ko pomagaš pri opravilih na posestvu šole.

Tokrat nas je bila zelo mala skupina in v sklopu učenja astronomije in astrologije, ki je vzporedno potekala na šoli, smo se v naši skupini proti koncu odločili za branje astrološke karte vsakega posameznika. Seveda je za to potreben močen vision in Cliona McNally kot naša vodja skupine in inštruktorica šole Clairvision, je za to nalogo bila idealna.

 

Vsak dan je bil zelo natempiran, kar je dobro, saj lahko na ta način resnično pridemo v stik z našim astralnim telesom. Z vsakim dnem postajaš namreč bolj tudi fizično utrujen in vsi mehanizmi držanja česarkoli že v sebi, kar želimo skriti pred drugimi in včasih celo pred sabo, počasi razpadajo. Nimajo več nadzora.

Branje astrološke karte je bila zame vedno zelo zanimiva izkušnja. Vsakokrat slišim nekaj novega. Dejstvo, da sem aktivna v šoli že veliko let, seveda močno pripomore. Več kot odluščimo, globlje vidimo.

Tokrat je bila zame izkušnja čarobna. Cliona je pri vsakem posamezniku znala najti srž ”problema”. Pritisnila je na pravi gumb, saj je v času skupnega bivanja in delanja vaj, tudi lažje začutila naša astralna telesa. Videla je naše osebnosti, ki se kažejo navzven, z astrološko karto pa začutila ozadje vsega dogajanja in izpostavila vsakemu, kar je najbolj v tem trenutku očitno in pripravljeno za nek preboj naprej.

 

Danes zvečer je bil nekaj zelo posebnega. Z branjem svoje karte je odprla sebe kot odprto knjigo. Vso ranljivost, moč, srčnost, iskrenost, iskrivost, nedolžnost, znanje.. popeljala nas je v njen svet in vsa leta dela na sebi, leta predanosti in želje najti sebe. Čas je ob poslušanju in uvidih minil kot bi trenil. Vsi smo ”požirali zgodbo” in bili ganjeni v dno duše. Čutili smo povezanost in fellowship, nekaj skupnega, ki vsi iskalci nosimo v sebi. Željo, da najdemo tisti višji del nas, ki je čist, poln iskrene ljubezni, odprt, kljub vsem bolečinam iz preteklosti, kljub vsem ranam in težki poti, ki nas do tja pripelje.

 

Govoriti o Višjem jazu ni enostavno, ker se zelo hitro lahko sliši preveč enostavno. Pa vendar po drugi strani je enostavno. Višji jaz je tu, čaka, da ga začutimo, da se z njim povežemo. Čaka, da naredimo prostor za to, da ”prerešetamo” naše astralno telo, da lahko posije skozi. Da lahko začutimo polnost bivanja, čutenja.

 

Vsak ima svojo zgodbo, svojo ”trnovo” pot. Iskrenost do sebe, kje stojimo, kaj nas še drži nazaj, kaj nas ovira na poti do Višjega jaza, je način, ki nam pomaga odpirati to pot.

In to nam je Cliona danes zvečer prikazala na način, ki se nas je vseh dotaknil. Bili smo vsi eno. In ne glede, kje kdo od nas stoji, kaj ga čaka, vsi smo začutili, da je z resnično predanostjo in željo, vse možno.

 

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave