• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

IST tehnika raziskovanja notranjega prostora

ISIS (Inner Space Interactive Sourcing – interaktivno raziskovanje notranjega prostora) predstavlja IST interaktivno tehniko med klientom in konektorjem, ki popelje klienta skozi njegovo tretje oko v raziskovanje notranje zavesti.

V osnovi je IST tehnika namenjena odkrivanju samskar, vzorcev, prepričanj, naših karakterjev, ki so del našega astralnega telesa. Z raziskovanjem lahko gremo globoko, kolikor želimo. Med samim raziskovanjem pridemo v stik z naboji, ki so globoko za samskarami in nas v življenju usmerjajo. Srečanje s temi naboji v globinah naše duševne zavesti, privabi zdravilne energije, ki pomagajo pri transformaciji nabojev, pri transformaciji sebe.

IST tehnika traja 1,5 ure s kratkim pogovorom pred tehniko in po njej. Običajno se po tehniki počutimo veliko bolj prisotni, polni, zadovoljni. Med samo tehniko dobimo namreč uvide, kako delujemo v življenju, kako se obnašamo, po kakšnih vzorcih hodimo, kako se počutimo v različnih situacijah, kako odreagiramo na situacije…

IST tehnika nas lahko popelje tudi v prejšnja življenja, kjer potem iščemo intenzivnost, moč za samskaro, ki se je vtisnila v nas kot goreča rana in jo še vedno čutimo kot del sebe v tem življenju. Prepoznamo podobnost in transformiramo, sprostimo naboj s prisotnostjo zdravilnih energij.

Z IST tehniko se naučimo ali še bolje rečeno ponovno prebudimo zavedanje v nas. Bolj smo prisotni tukaj in zdaj. Posledično se lažje fokusiramo na delo, saj smo bolj zbrani, lažje poiščemo mir v globinah sebe in tako tudi lažje vidimo sebe izven naših karakterjev, osebnosti, ki jih ”igramo” v življenju. Prinese nam zadovoljstvo, saj se povežemo z našim globljim delom nas, z našim Višjim jazom, torej višjimi aspekti sebe. Začutimo več jasnosti, empatije, entuziazma, višje resnice in na ta način prepoznavamo, čutimo, kaj smo, kaj si želimo, brez prepričanj, vzorcev, kaj bi naj bili in kako bi naj živeli.

Z večkratno uporabo IST tehnike se odpremo spremembam v življenju. Če si sprememb ne želite, rajši ne začnite. 🙂 Običajno ne iščemo več problemov v drugih ljudeh, ampak odkrivamo in prepoznavamo sebe.

V kombinaciji meditacije z IST tehniko mehčamo astralno telo (vse postane bolj vidno in očitno) in tako omogočamo pot do sebe in čutenje sebe.

 

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave