• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Raziskovanje notranjih prostorov z IST tehniko

Biti terapevt za raziskovanje notranjih prostorov je zame nekaj posebnega. Vsake terapije se veselim, saj je vedno polno novih vtisov in spoznanj.
Klienta popeljem skozi tretje oko v notranje stanje zavesti, se povežem z energijami in pomagam pri zaznavanju, čutenju dogodkov, ki odprejo klienta in ga povežejo z globino zavesti. Čudovita izkušnja, saj je za to potrebno zaupanje in bolj kot se klient odpre, zaupa, globje se lahko gre, več uvidov in spoznanj pride na plan.

Veliko različnih terapevtov alternativne medicine obstaja. Ko opazujem oglaševanja in že skoraj borbo med njimi, se vprašam koliko ljudje dajejo v isti koš terapevte. Opažam, da so pozorni predvsem na besedo terapija ali terapevt in predvidevajo, da gre za nekaj, kar jih bo v primeru neke bolezni fizično pozdravilo. Pri ISIS-u ( IST tehnika ) gre v osnovi za raziskovanje notranje zavesti. Ta tehnika je orodje, ki posledično tudi zdravi, ampak predvsem nam nudi možnost iti resnično v globino naše zavesti, kjer lahko raziščemo sebe skozi čas, skozi življenja, skozi vsa prepričanja, navade, rane, ko smo jih pritegnili v naše astralno telo. Redno povezovanje z višjimi deli sebe, z odvzemom nabojev, ki so za našimi samskarami, karakterji, vzorci nam prinese notranji mir, jasnost, resnico, tudi užitek, veselje do življenja, kar posledično vpliva na naše zdravstveno stanje.

Že kot majhna punčka sem verjela, nosila v sebi prepričanje, da smo si vsi ljudje med sabo enaki, predvsem v razmišljanju, sprejemanju situacij, ljudi okoli sebe. Da imamo enake ali vsaj podobne želje. Da stremimo k isti resnici. Dolgo sem potrebovala, da sem prišla do spoznanja, da ni temu tako. Takrat je bil to zame kar velik šok, velika sprememba v gledanju na svet okoli sebe.

Vse življenje sem iskala globino. Če bi me kdo vprašal, kaj je v ozadju tega, 10 let nazaj ne bi znala odgovoriti. Z ničemer se nisem mogla čisto poistovetiti na način, da bi začutila zadovoljstvo. Šele leta raziskovanja mojega astralnega telesa in odpiranja poti svojemu Višjemu jazu, so omogočila začutiti višje kvalitete zadovoljstva, notranjega miru in globjih spiritualnih izkušenj. Šele zdaj vem, kaj je ta globina pomenila. In željna sem je samo več in več, saj prinaša notranje zadovoljstvo, voljo do življenja in jasnost v mojem življenju.
Zaradi svojega prepričanja sem predvidevala, da vsi iščemo enako, podobno. Pa vendar moje terapije oz.raziskovanja notranje zavesti stremijo k temu, da človek pride v stik z delom sebe, ki ve, zakaj je prišel v to življenje. Da začuti, kakšna je njegova pot in predvsem, da začuti, kdo je. Le na ta način lahko najde svoj notranji mir, ki pa je povezan z zdravstvenim stanjem človeka.
Stres, notranji nemir, namreč pripelje do neravnovesja v energijskem telesu. Svojo vlogo ima tukaj tudi karma. Energija v eteričnem telesu mora imeti pretok, saj nam predstavlja življenjsko energijo. Daje fizičnemu telesu življenje. Ker pa se eterično telo prepleta z našim astralnim telesom, ki predstavlja tudi našo duševno zavest, je ključnega pomena, da se posvetimo raziskovanju vsega, kar je notri.

Skozi to razmišljanje na glas, sem prišla do zaključka, da si želim privlačiti ljudi, ki si želijo več, karkoli to za njih predstavlja. Kot je bila zame globina tista, ki je pomenila nekaj več in ki jo zdaj okušam v tako vsakem ISIS-u, v vlogi klienta ali konektorja, meditaciji kot tudi s preprostostjo življenja.

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave