• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Astralno telo

Astralno telo je plast duševne zavesti, čustev in misli. Ni iz materije. Gre za duševno zavedanje, znotraj katerega doživljamo čustva in misli. Astralno telo čutimo kot refleksijo na našem fizičnem telesu. Ne čutimo astralnega telesa samega.

V tej plasti najdemo:

Samskare, ki so imprinti/vtisi nekega travmatičnega, čustvenega dogodka. So nek naboj, ki se sproži v različnih situacijah.

– Karakterje; v življenju imamo veliko različnih vlog, ki jih prevzamemo avtomatsko. Ko pridemo v službo, smo v vlogi poklicnega karakterja. Ko smo doma, smo v vlogi gospodinje, mame, očeta… Lahko smo zelo močno v vlogi žrtve, vidimo krivce v vseh okoli nas, samo v sebi ne. Ali smo v vlogi predatorja, ko si vzamemo vse, kar želimo, brez da bi pomislili na druge, na posledice. V obilici vseh karakterjev niti ne prepoznamo nas kot večni del nas, ki nosi čiste kvalitete jasnosti, empatije, entuziazma, veselja, integritete.. Prevladujoči karakterji potlačijo ostale karakterje v globine našega astralnega telesa in s tem povzročajo naboje, intenzivnost. Samo vprašanje situacij in časa je, kdaj ti naboji privrejo na površino in sprožijo reakcije.

– Misli, prepričanja, vzorce; v otroštvu smo avtomatsko prevzeli razmišljanja naših staršev, način življenja in prepričanja, kako je treba živeti, kaj je prav in kaj narobe, kaj je dovoljeno in kaj ni. Okolica, ne samo starši, pušča v nas sledi, nevede ali tudi če se tega zavedamo. Zelo močno moramo imeti zavedanje, da se to ne zgodi.

 

To plast raziskujemo z IST tehniko (interaktivno tehniko raziskovanja notranjih prostorov ) in vnašamo jasnost v čutenje in zavedanje sebe. Vabljeni na ogled ostalih storitev.

 

 

PUSTI KOMENTAR

Sorodne objave