• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart

Mnenja

Čestitam. Za pogum, uspeh in predvsem za globino in »tišino«, ki je vsem, ki smo odprli tvojo knjigo, prinesla mir in notranjo zbranost.

Renata J. Roban, predsednica Slovenskega društva hospic, http://www.hospic.si/


Najlepša hvala za poslano knjigo in darilce.

Ko sem prebrala uvod, sem se zjokala. Vesela sem, da se je srečno končalo.

Letos je tudi mene močno pretreslo. Še nikoli v življenju tako. V ožji družini smo imeli težko izkušnjo, ko je življenje viselo na nitki in se je k sreči vse dobro končalo, ampak takšna izkušnja te globoko zaznamuje. In čustva, ki jih v tistem trenutku potisneš nekam na stran, še čakajo na obravnavo…

Tale čudovita knjiga bo priložnost za čas zase in svoje občutke.

Najlepša hvala, da si napisala to čudovito knjigo.

Nina


Je že v mojih rokah! Meni je zelo lepa na pogled, vsebina pa polna globokih misli in resnic! Prebrala sem jo počasi in s premislekom! Zdaj je na vrsti globok razmislek, nato pa zapisovanje, kot te vodi vsebina! Čestitam!

mami Jožica


Hm, zanimiv izziv … veste, kaj bi napisali?
Andreja Cilenšek je napisala čudovito Knjigo Življenja, ki te z vprašanji vodi v globino spoznavanja sebe … Zanimiva! Mi kar da misliti …
 Tako razmišljam o vseh podanih vprašanjih, da mi še spat ne pusti …   Lepa knjiga, bravo!

Petra Škarja, avtorica štirih knjižnih uspešnic, http://www.petraskarja.com/


Kdo sem? Kam me vodi življenje? Kaj je moj namen? Vse bolj se zavedam, kako pomembna so ta vprašanja na poti osebnostne rasti. Ko si izgubljen in na tleh, so odgovori vse prej kot preprosti. Tudi sama se včasih malo izgubim, zdaj sem prav potrebovala nekaj, kar bi me predramilo. Tokrat je bil to čudoviti vodnik Knjiga Življenja, ki ga je pripravila Andreja Cilenšek. Sem se vsedla za mizo, zapisovala odgovore na takšna in podobna vprašanja, ki jih predlaga Andreja … in ugotovila, da je precej več občutij, kot sem si predstavljala, v mojem življenju ostalo neizrečenih in neraziskanih. Seveda, pot osebnostne rasti se nikoli ne konča, zato pa je ta pot tako izjemna, in zato se je dobro takšna vprašanja spraševati vse življenje … vsako obdobje nam morda prinese nove odgovore, ki celo nas same včasih presenetijo. Andreja, hvala ti!

Alenka Ivančič, avtorica knjige Lovilka sanj, http://www.alenkaivancic.com/


Takoj ko sem prebrala knjigo, je bila moja prva misel-to bo moja priloga oporoki. Mojim najdražjim sem veliko tega, kar bom napisala, že povedala, toda takrat sporočilo gotovo ne sede tako globoko, kot po slovesu. Mislim, da jim lahko takšno sporočilo olajša občutke krivde.

Gotovo pa je lahko beleženje svojih razmišljanj v pomoč tistim, ki težko spregovorijo o svoji stiski ob kriznih življenjskih situacijah kot je na primer odhod v dom ali pa s svojim bremenom ne želijo prizadeti svojih najdražjih.

Marija Cehner, strokovna sodelavka in prostovoljka pri Slovenskem društvu hospic


Spoštovana gospa Andreja,

končno sem uspela prevzeti pošiljko.  Želim povedati, da sem navdušena nad idejo izdelave Knjige življenja in vas želim pohvaliti, saj je knjiga izredno prisrčna. Upam, da se mi z njeno pomočjo res odpre dodatna sfera odkrivanja same sebe.
Moram pa se še posebej, iz srca, zahvaliti za priloženo darilo, ametist. Sem namreč velika ljubiteljica narave kot take, še posebej kamnov in mineralov. Sicer z začetnim znanjem in brez izkušenj, ampak veliko voljo do novih odkritij.

Hvala in lep uspešen dan,

Vesna


Andreja hvala za poslano knjigo ter kristalček… v soboto in nedeljo sem brala tvoj vodnik in Larino Spečo deklico. Obe knjigi sta mi vrgli v koš strah, ki se že leta in leta zmeraj prikrade na plan. Hvala za zavedanje, kdo sem… Tvoja knjiga je zelo dober vodnik in vesela sem, da je v mojem knjižnem kotičku doma.

Urša Švajger


Knjiga je res čudovita. Ob pisanju odkriješ, da so stvari, ki si mislil, da si jih ozavestil, še vedno ukoreninjene v podzavesti. 

Karmen


Preprosto čudovita ….  Danes prejela … Moram reči, da je naslovnica v živo še veliko lepša … malo sem jo tudi že prelistala in …  Krasno, samo to lahko rečem. ❤ Da o mali pozornosti poleg knjige ne govorim.

Irena Sušnik Trojar